PMO Professionals

PMO Consultant

Onze mensen

beschikken over de juiste certificeringen

PMO leeromgeving
Meerdere malen

een schot in de roos, dat geeft vertrouwen

Trainer

Judith

is PMO met Passie

Professionals

WIN PMO, zó zijn wij. We hebben twee belangrijke verantwoordelijkheden. We zijn dienstverlener. Waarbij we ernaar streven om succesfactor te zijn in de projectorganisatie van onze opdrachtgevers. PMO / Agile Officers of Consultants die de verandering inzichtelijk maken en informatie bieden die uw organisatie in staat stelt haar koers te blijven varen. Met de beste mensen, met de specialisatie in ons vak én met een toekomstbestendige blik en innovatieve inslag.

We zijn ook werkgever. Waarbij we ernaar streven om succesfactor te zijn in de carrière van de beste Professionals. Door een persoonlijke thuisbasis te zijn, gericht te zijn op groei en ontwikkeling en doordat iedereen dichtbij en betrokken is bij elkaar en bij de strategie en bedrijfsvoering van WIN PMO.

Onze mensen zijn gecertificeerd

certificeringen

Rollen binnen WIN PMO

Alle mogelijke PMO rollen

Werken met WIN PMO betekent kiezen voor vakkundige en gedreven PMO Professionals die gaan voor het meest efficiënte en het hoogst haalbare. Zij brengen alle puzzelstukjes samen omdat ze gedreven zijn om focus, efficiency en grip te realiseren. Dát is het gedeelde DNA. Er zijn echter diverse niveaus en rollen te benoemen binnen het PMO vakgebied. WIN PMO onderscheidt globaal bovenstaande rollen en maakt daarbij gebruik van de genoemde functie titels. Per branche, soms zelfs per organisatie, kan de benaming van de PMO functies echter verschillen.

Werkgebieden

Een PMO dreamteam

Daar waar nodig kan WIN PMO een PMO dreamteam samenstellen en inzetten. Om bijvoorbeeld een nieuw PMO in te richten en tegelijkertijd te runnen. Met de juiste mix van strategische, tactische en operationele kennis en kunde. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

Samenwerken met WIN PMO


Tel: 030-7115566
Mail: info@winpmo.nl
Maak een afspraak

 

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

Samenwerken

Open en betrokken

Grip op het vak

Hands on

Kennis PMO

Vaardig

Hart voor de mensen

Met passie